Salata de pui cu mazare si sparanghel
PrinteazaSalata de pui cu mazare si sparanghel din: sparanghel,mazare, pui, ridichi, ceapa rosie, salata verde, rucola.
Ingrediente:
- 1 legatura de sparanghel
- 300g pastai de mazare
- 1 pui mic copt, fara piele si oase, carnea maruntita
- 250g de ridichi, feliate
- 1 ceapa rosie, feliata
- 1 salata verde
- rucola, pentru servit
Ingrediente pentru dressing:
2 linguri suc de soc
2 linguri de otet din vin alb
coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
3 linguri ulei de rapita
Mod de preparare:
Da in clocot o oala medie cu apa si umple un bol mare cu apa rece ca gheata. Pune sparanghelul in apa care clocoteste. Dupa 1 minut adauga mazarea, mai fierbe totul 30 de secunde, apoi scurge legumele si pune-le in apa rece.
Dupa 1-2 minute, scurge-le si lasa-le deoparte in strecuratoare, in timp ce prepari restul ingredientelor.
Sterge bolul, pune in el ingredientele pentru dressing, alaturi de sare si piper si amesteca-le. Adauga puiul, ridichile, ceapa, legumele racite si scurse si salata, apoi amesteca totul cu grija. Serveste imediat.
Salata de pui cu mazare si sparanghel
Pofta buna!