Salată de pui cu mere, sfeclă rosie si tarhon

Printeaza

Salată de pui cu mere, sfeclă rosie si tarhon

Ingrediente:Salată de pui cu mere, sfeclă rosie si tarhon

  • 1 piept de pui
  • 1 sfeclă roşie
  • 2 mere
  • 1 ţelină
  • 2 morcovi
  • 1 salată verde
  • 4 linguri maioneză
  • 1 linguriţă muştar
  • sare
  • piper
  • tarhon verde sau pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pui pieptul de pui la fiert în apă cu sare, iar sfecla o aşezi într-o tavă şi o dai la cuptor. Când a fiert, tai carnea cubuleţe, apoi cureţi sfecla coaptă de coajă şi o tai bucăţele.

Cureţi merele, ţelina, morcovii şi le dai pe râză­toare. Amesteci apoi muştarul cu maioneza şi o răstorni peste legume şi fructe, apoi potriveşti gustul de sare.

Speli salata verde, aşezi frunzele într-un bol sau un castron, pui salata de legume şi presari tarhonul tăiat fin.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.