Salată de pui cu mere, sfeclă rosie si tarhon
PrinteazaSalată de pui cu mere, sfeclă rosie si tarhon
- 1 piept de pui
- 1 sfeclă roşie
- 2 mere
- 1 ţelină
- 2 morcovi
- 1 salată verde
- 4 linguri maioneză
- 1 linguriţă muştar
- sare
- piper
- tarhon verde sau pătrunjel
Mod de preparare:
Pui pieptul de pui la fiert în apă cu sare, iar sfecla o aşezi într-o tavă şi o dai la cuptor. Când a fiert, tai carnea cubuleţe, apoi cureţi sfecla coaptă de coajă şi o tai bucăţele.
Cureţi merele, ţelina, morcovii şi le dai pe râzătoare. Amesteci apoi muştarul cu maioneza şi o răstorni peste legume şi fructe, apoi potriveşti gustul de sare.
Speli salata verde, aşezi frunzele într-un bol sau un castron, pui salata de legume şi presari tarhonul tăiat fin.
Poftă bună!
Foarte buna salata.