Salata de pui cu porumb

Printeaza

O reteta de salata piept de pui cu porumb, cascava, sare, piper, unt, patrunjel verde si 2-3 feliute de rosii.

Ingrediente:Salata de pui cu porumb

  • 500 g piept de pui
  • 2 cutii mici cu porumb
  • cascaval ras si felii
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se spală şi se şterg bucăţile de pui cu un pro­sop absorbant de bucătărie şi se taie cubuleţe. Se condimentează cu sare şi piper după gust.

Se încinge untul într-o tigaie, în care se pun bucăţile de piept la prăjit. Se amestecă în con­tinuu, să nu se ardă. După ce s-au prăjit, se scot cu spumiera pe un platou de iena şi se dă dru­mul la cuptor.

Se desfac cutiile de porumb, se scurg de zeamă şi se adaugă peste bucăţelele de pui. Se presară caşcavalul ras şi cubuleţele şi se mai adaugă sare şi piper, după gust.

Se bagă la cuptor 15 minute şi se serveşte ornată cu frunze de pătrunjel verde şi, dacă aveţi, pentru decor, 2-3 feliuţe de roşii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.