Salata de pui cu sos de peste

Printeaza

Salata de pui cu sos de peste din: carne de pui, ceapa, menta, orez, ardei, lamaie, sos de peste, castraveti, varza, salata, ceapa.

Ingrediente:Salata de pui cu sos de peste

  • 2 căni carne tocată pui
  • 2 linguri ceapă mică
  • 2 linguri phak chi farany
  • 1/4 cană mentă
  • 2-3 linguri orez prăjit (uscat)
  • 1-2 linguri ardei iute uscat
  • 4 linguri suc lămâie
  • 3 linguri sos peşte
  • castraveţi
  • varză
  • salată verde
  • ceapă verde

 

Mod de preparare:

Se amestecă două linguri suc de lămâie cu carnea de pui tocată şi se prăjeşte, fără ulei, în wok, la foc moderat. Se amestecă până se face carnea şi se opreşte focul.

Se amestecă puiul cu restul de suc de lămâie, sosul de peşte, orezul rumenit şi râşnit, chili, ceapa şi menta (se pot adăuga la pui şi ficat, pipote, inimi).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.