Salata de pui cu sparanghel si mango
PrinteazaSalata de pui cu sparanghel si mango din: piept de pui, cartofi, usturoi, ghimbir, sos de soia, sparanghel, ulei, mango, mix de salata, ulei, mustar de dijon, coaja de portocala, suc de portocala, piper.
- 1 piept de pui
- 6-7 cartofi fierti
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 1 lingurita cu ghimbir ras
- 1 lingura cu sos de soia
- 2 linguri cu ulei
- 6-7 fire de sparanghel
- 1 mango feliat
- 200 g mix de salata
pentru sos:
- 3 linguri cu ulei
- 1 lingurita cu mustar de Dijon
- 1/2 lingurita cu coaja de portocala rasa
- 1 lingura cu suc de potocala
- piper
Mod de preparare:
Pune usturoiul, ghimbirul, sosul de soia şi uleiul într-un castron. Adaugă pieptul de pui, lasă la marinat 15 minute, apoi frige carnea pe grătar.
Taie cartofii şi mango în felii. Opăreşte sparanghelul două minute, pune-l pe grătar, fără ulei, şi lasă-l două minute.
Când s-a răcorit, taie-l în bucăţi, într-un castron încăpător, aşază mixul de salată, apoi cartofii, puiul, sparanghelul, mango.
Amestecă ingredientele pentru sos, toarnă peste salată şi serveşte.
Salata de pui cu sparanghel si mango
Pofta buna!