Salată de pui thailandeză

Printeaza

Se combina intr-un bol 4 linguri sos de peste, sucul de la 2 lime si 1 lingura zahar brun, apoi se adauga 1 ceapa mica rosie, taiata in jumatate si feliata fin. Se amesteca si se lasa deoparte 10 minute. Se taie fasii 2 piepti de pui fierti, fara piele, 1/2 varza alba, 2 morcovi mari, 2 ardei iuti rosii si se amesteca totul cu 1 legatura mica de menta tocata mare. Se combina cu dressingul.

Salată de pui thailandeză

Salata_de_pui_thailandeza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.