Salata de quinoa cu ierburi de provence

Printeaza

Salata de quinoa cu ierburi de provence din: quinoa, supa, ulei de masline, ceapa rosie, telina, usturoi, ierburi de provence, sare, piper, mar, vin alb, merisoare, nuci, pecan, patrunjel.

Ingrediente: Salata de quinoa cu ierburi de provence

  • 1 cană quinoa alba
  • 1 ½ ceașcă quinoa rosie
  • 4 cani din supa de legume
  • ¼ cesti de ulei de masline
  • ½ ceapă roșie, cuburi
  • 2 tulpini de telina, tocata
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 ½ lingurițe ierburi de provence
  • 1 lingurita sare
  • piper negru
  • 2 mere verzi, cuburi
  • ½ ceașca vin alb
  • 1 cană merisoare uscate
  • 1 cană nuci pecan
  • ¼ cești pătrunjel proaspăt, tocat

 

Mod de preparare:

Clătiți quinoa și scurgeți. Se toarnă într-o cratita. Adaugati supa și se amestecă. Fierbeti al dente, 10-15 minute.

Între timp, intr-o tigaie adăugați ulei de măsline, ceapă, țelină și usturoi si se amestecă. Adăugați ierburile, sare și piper. Gatiti aproximativ 8 minute. Adăugați mere și se toarnă vin, gatiti inca 5 minute.

Se toarnă amestecul de ceapă peste quinoa fiartă și se amestecă până se combină. Adăugați merisoare, nucii și patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.