Salata de rata cu mango si nasturel

Printeaza

Se incinge o tigaie de teflon. Se cresteaza cu un cutit pielea de pe 1 piept de rata. Se prajeste carnea, cu pielea in jos, 8 minute, la foc mediu. Se intoarce pieptul pe partea cealalta si se prajeste inca 4 minute. Se scoate din tigaie, se asaza pe un servet de hartie 5 minute ca sa-si lasa grasimea si apoi se feliaza usbtire.

Pentru dressing, se mixeaza 2 linguri sos de soia, 1 lingura ulei de susan, sucul de la 1 lime si 1 lingura zahar fin. Se impart pe doua farfurii 50 g nasturel si 1 mango mic, taiat bastonase. Se adauga carnea, se stropeste cu dressing si se presara cu 2 lingurite de susan prajit.

Salata de rata cu mango si nasturel

Salata_de_rata_cu_mango_si_nasturel

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • piept de rata prajit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.