Salata de ridichi de iarna

Printeaza

 Salata de ridichi de iarna

Ingrediente:Salata de ridichi de iarna

  • 3-4 ridichi negre de mărime potrivită
  • 1/2 kg cartofi
  • maioneză din 2 gălbenuşuri
  • 100 ml ulei
  • muştar
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi fierbi, apoi îi zdrobeşti bine, ca pentru piure. Cureţi ridichile de coajă, le dai prin maşina de tocat carne sau le dai pe râzătoare.

Faci şi maioneza, apoi o amesteci cu piureul de cartofi ridichile şi potriveşti de sare.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Imi plac foarte mult ridichile negre.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.