Salata de rosii cu oregano si usturoi

Printeaza

Salata de rosii cu oregano si usturoi din: rosii, haşmă sau de ceapă roşie, usturoi, sare de mare, piper negru,  oregano uscat, frunze de busuioc, oţet balsamic, ulei de măsline extravirgin.

Ingrediente:Salata de rosii cu oregano si usturoi

  • rosii
  • haşmă sau de ceapă roşie
  • usturoi
  • sare de mare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • oregano uscat
  • frunze de busuioc
  • oţet balsamic
  • ulei de măsline extravirgin

Mod de preparare:

Tăiaţi roşiile cât de subţire doriţi şi aşezaţi-le pe o farfurie mare. Tocaţi mărunt o cantitate foarte mică de usturoi (numai o idee, pentru că gustul e intens) şi o cantitate mică de haşmă sau de ceapă roşie.

Presăraţi usturoiul şi ceapa deasupra roşiilor. Adăugaţi sare de mare, piper negru proaspăt măcinat şi oregano uscat.

Presăraţi apoi câteva frunze de busuioc şi turnaţi din belşug oţet balsamic şi ulei de măsline extravirgin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.