Salata de secarea jicama

Printeaza

Salata de secarea jicama din: nuci caju, suc de chitra, coaja de chitra, sare, apa, jicama, bulbi de secarea, varza, seminte de mac.

Ingrediente:Salata de secarea jicama

  • o jumătate de ceaşcă de nuci caju
  • trei linguri de suc de chitră
  • o linguriţă de coajă de chitră
  • un sfert de linguriţă de sare
  • apa pentru sos
  • o ceaşcă de jicama, cojit şi ras
  • o ceaşcă de bulbi de secărea, cojiţi şi raşi
  • o ceaşcă de varză albă, mărunţită
  • un sfert de ceaşcă de seminţe de mac

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un mixer nucile caju, sucul de chitră, coaja de chitră şi sarea, şi amestecaţi-le. Adăugaţi încet apa, până se omogenizează la o consistenţă ca de frişcă.

Adăugaţi jicama, secăreaua şi varza, şi amestecaţi-le cu crema de nuci caju şi seminţele de mac. Această reţetă va rămâne proaspătă până la trei zile, în frigider.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.