Salata de secarea jicama
PrinteazaSalata de secarea jicama din: nuci caju, suc de chitra, coaja de chitra, sare, apa, jicama, bulbi de secarea, varza, seminte de mac.
- o jumătate de ceaşcă de nuci caju
- trei linguri de suc de chitră
- o linguriţă de coajă de chitră
- un sfert de linguriţă de sare
- apa pentru sos
- o ceaşcă de jicama, cojit şi ras
- o ceaşcă de bulbi de secărea, cojiţi şi raşi
- o ceaşcă de varză albă, mărunţită
- un sfert de ceaşcă de seminţe de mac
Mod de preparare:
Puneţi într-un mixer nucile caju, sucul de chitră, coaja de chitră şi sarea, şi amestecaţi-le. Adăugaţi încet apa, până se omogenizează la o consistenţă ca de frişcă.
Adăugaţi jicama, secăreaua şi varza, şi amestecaţi-le cu crema de nuci caju şi seminţele de mac. Această reţetă va rămâne proaspătă până la trei zile, în frigider.
Pofta buna!