Salata de sfecla cu cartofi si carne

Printeaza

Salata de sfecla cu cartofi si carne

Ingrediente:Salata de sfecla cu cartofi si carne

  • 150 g sfeclă fiartă
  • 100 g cartofi fierti
  • 150 g friptură de porc sau vită fără os
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras roşu sau gogoşar
  • 2 ouă răscoapte
  • 1 castravete acru
  • 1 castravete crud
  • 250 g maioneză
  • 2 linguri verdeaţă tocată (mărar şi tartion)
  • 1/2 linguriţă boia de ardei dulce
  • oţet diluat cu apă

 

Mod de preparare:

Ceapa o cureţi, o tai mărunt şi o fierbi în oţet diluat, apoi adaugi şi cartofii tăiaţi rondele. Rece, acest amestec îl pui în mijlocul unui platou.

Sfecla o cureţi, o tai cubuleţe, o amesteci cu friptura şi cas­traveţii, tăiate toate cubuleţe, cu ardeiul tăiat fâşii fine şi cu maioneza, verdeaţa şi boiaua de ardei.

Compoziţia rezultată o aranjezi pe platou împrejurul cartofilor şi decorezi cu rondele de ouă şi felii de castravete crud.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.