Salata de sfecla rosie cu ceapa

Printeaza

Salata de sfecla rosie cu ceapa

Ingrediente:Salata de sfecla rosie cu ceapa

  • 300 g sfeclă roşie
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 pahar ulei
  • sare
  • o lingură oţet

Mod de preparare:

Sfecla o cureţi şi o fierbi. După ce a fiert o dai prin râzătoare. Ceapa o tai şi o rumeneşti puţin, iar după aceea o amesteci cu sfecla, uleiul si otetul.

Această salată o poţi servi lângă friptură, cartofi prăjiţi, muşchi afumat şi diferite sosuri din carne.

Salata de sfecla rosie cu ceapa

Salata de sfecla rosie cu ceapa

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.