Salată de spanac cu mozzarella
PrinteazaSalată de spanac cu mozzarella: spanac, ciuperci, ceapa rosie, mozzarella, otet balsamic, ulei de masline, apa, sare, piper.
- 600 g spanac proaspăt
- 4 ciuperci mari
- 3 feliuţe ceapă roşie
- 50 g mozzarella cu puţină grăsime
- 1 lingură oţet balsamic
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură apă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui într-un bol sau o farfurie mai adâncă spanacul, ciupercile tăiate subţire, ceapa şi mozzarella. Separat, amesteci apa, uleiul, oţetul, sarea şi piperul.
Amestecul obţinut îl pui peste spanac şi mozzarella. Este bine să foloseşti cât mai puţină sare, în schimb piper poţi folosi cât doreşti.
Pofta buna!