Salata de spanac proaspat

Printeaza

Salata de spanac proaspat din: spanac, otet, ulei, sare, oua.

Ingrediente:Salata de spanac proaspat

  • 2 kg spanac proaspăt
  • 50 ml oţet de 9 grade
  • 50 ml ulei
  • 5 ouă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Foile de spanac (fără cotoare) se opăresc în apă clocotită cu puţină sare. După răcire, se taie, nu prea mărunt, se amestecă cu ulei şi oţet şi se garniseşte compoziţia cu ou răscopt, tăiat în sferturi sau în şuviţe subţiri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.