Salata de spanac si branza cu capsuni

Printeaza

Salata de spanac si branza cu capsuni din: sparanghel verde, sare, cimbru, frunze de spanac, capsuni, ceapa, ulei de masline, paine integrala, piper, branza de capra, miere, otet.

Ingrediente:Salata_de_spanac_si_branza_cu_capsuni

  • 500 g sparanghel verde
  • sare
  • 1 fir cimbru
  • 250 g frunze tinere de spanac
  • 250 g caspuni
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 felie paine integrala
  • piper
  • 4 felii branza de capra (circa 300 g)
  • 5 linguri miere
  • 2 linguri otet

 

Mod de preparare:

Se spala sparanghelul, se decoje$te in treimea inferioara si se curata de capetele lemnoase. Se opareste 3 min. in apa cu sare si se scurge. Cuptorul se incinge la 200° C. Se spala cimbrul, se rup frunzulifele. Se curata spanacul si capsunile.

Se toaca ceapa si se caleste Tntr-o lingura de ulei. Se taie cuburi painea si se adauga inauntru, impreuna cu cimbrul. Se calesc, se sareaza si se pipereaza. Se asaza branza intr-o forma termorezistenta si se repartizeaza dea- supra cuburi de paine. Se stropeste cu miere si se coace la cuptor 5 min.

Capsunile se taie felii. Se aaza pe farfurii, impreuna cu spanacul si sparanghelul. Se amesteca otetul cu sare, piper, miere si 2 linguri ulei. Se stropeste salata. Se asaza deasupra branza si se serveste.

Salata de spanac si branza cu capsuni

Salata_de_spanac_si_branza_cu_capsuni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.