Salata de sparanghel cu parmezan

Printeaza

Salata de sparanghel cu parmezan din: coaja de lamaie, suc de lamaie, otet balsamic, sare de mare, piper, sparanghel, ulei de masline, parmezan.

Ingrediente:Salata de sparanghel cu parmezan

  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura de suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare de mare
  • piper negru
  • 1 buchet de sparanghel proaspat
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 1/2 cana parmezan ras

 

Mod de preparare:

Combina coaja de lamaie, suc de lamaie, otet, sare și piper într-un castron mic. Amestecati si incorporati uleiul.

Folositi un curățător de legume si feliati subțire sparanghelul, spalat in prealabil, longitudinal în fâșii. Adaugati intr-un castron si incorporati dressing-ul impreuna cu jumatate din cantitatea de parmezan.

Amestecati si serviti cu restul de parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.