Salata de sparanghel cu parmezan
PrinteazaSalata de sparanghel cu parmezan din: coaja de lamaie, suc de lamaie, otet balsamic, sare de mare, piper, sparanghel, ulei de masline, parmezan.
- coaja de la 1/2 lamaie
- 1 lingura de suc proaspat de lamaie
- 1 lingura otet balsamic
- sare de mare
- piper negru
- 1 buchet de sparanghel proaspat
- 4-5 linguri de ulei de masline
- 1/2 cana parmezan ras
Mod de preparare:
Combina coaja de lamaie, suc de lamaie, otet, sare și piper într-un castron mic. Amestecati si incorporati uleiul.
Folositi un curățător de legume si feliati subțire sparanghelul, spalat in prealabil, longitudinal în fâșii. Adaugati intr-un castron si incorporati dressing-ul impreuna cu jumatate din cantitatea de parmezan.
Amestecati si serviti cu restul de parmezan.
Pofta buna!