Salata de sparanghel cu ton
PrinteazaSalata de sparanghel cu ton din: oua, sparanghel, ton, ceapa rosie, fasole alba, lamaie, marar, ulei de masline.
- 2 oua
- 200g de sparanghel, maruntit
- 150g ton in suc propriu, din conserva (nu e nevoie sa-l scurgi)
- 1 ceapa rosie mica, foarte fin tocata
- 125g de fasole alba din conserva, scursa
- coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie
- 1 lingura de marar proaspat tocat
- 1 lingurita ulei de masline
Mod de preparare:
Da in clocot o oala cu apa. Cand incepe sa fiarba, pune ouale in apa si fierbe-le timp de 8 minute. Cu 2 minute inainte ca ouale sa fie gata, adauga sparanghelul.
Intre timp, amesteca usor toate celelalte ingrediente si aranjeaza-le pe farfurii sau in cutii rigide.
Muta ouale sub jet de apa rece pentru a se raci putin, apoi decojeste-le si taie-le in sferturi. Adauga ouale si sparanghelul la salata de ton.
Salata de sparanghel cu ton
Pofta buna!