Salata de sparanghel cu ton

Printeaza

Salata de sparanghel cu ton din: oua, sparanghel, ton, ceapa rosie, fasole alba, lamaie, marar, ulei de masline.

Ingrediente: Salata_de_sparanghel_cu_ton

  • 2 oua
  • 200g de sparanghel, maruntit
  • 150g ton in suc propriu, din conserva (nu e nevoie sa-l scurgi)
  • 1 ceapa rosie mica, foarte fin tocata
  • 125g de fasole alba din conserva, scursa
  • coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura de marar proaspat tocat
  • 1 lingurita ulei de masline

Mod de preparare:

Da in clocot o oala cu apa. Cand incepe sa fiarba, pune ouale in apa si fierbe-le timp de 8 minute. Cu 2 minute inainte ca ouale sa fie gata, adauga sparanghelul.

Intre timp, amesteca usor toate celelalte ingrediente si aranjeaza-le pe farfurii sau in cutii rigide.

Muta ouale sub jet de apa rece pentru a se raci putin, apoi decojeste-le si taie-le in sferturi. Adauga ouale si sparanghelul la salata de ton.

Salata de sparanghel cu ton

Salata_de_sparanghel_cu_ton

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.