Salata de telina cu carne de iepure

Printeaza

Salata de telina cu carne de iepure din: iepure, telina, castraveti, ulei, ou, mustar, lamaie, masline.

Ingrediente:Salata de telina cu carne de iepure

  • 1 iepure de 1,5 kg
  • 1 ţelină mare
  • 3 castraveţi mari
  • 250-300 ml ulei
  • 1 ou
  • 2 linguriţe muştar
  • 2 linguriţe zeamă de lămâie
  • măsline pentru decor

 

Mod de preparare:

Pui la fiert iepurele întreg, cu sare. După ce a fiert bine, cureţi carnea de pe os şi o toci mărunt.

Ţelina o cureţi şi o dai pe răzătoarea cu ochiuri mici. Castravetele îl toci şi pe el tot mărunt. Faci o maioneză rapidă, cu ajutorul blenderului. Pui oul întreg, muştar, sare şi zeamă de lămâie şi adaugi uleiul.

Cu ajutorul blenderului vertical, maioneza este gata într-un minut. Adaugi maioneza peste ingredientele anterioare, potriveşti gustul de sare şi decorezi salata cupă bunul plac şi gust.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.