Salata de telina cu carne de iepure
PrinteazaSalata de telina cu carne de iepure din: iepure, telina, castraveti, ulei, ou, mustar, lamaie, masline.
- 1 iepure de 1,5 kg
- 1 ţelină mare
- 3 castraveţi mari
- 250-300 ml ulei
- 1 ou
- 2 linguriţe muştar
- 2 linguriţe zeamă de lămâie
- măsline pentru decor
Mod de preparare:
Pui la fiert iepurele întreg, cu sare. După ce a fiert bine, cureţi carnea de pe os şi o toci mărunt.
Ţelina o cureţi şi o dai pe răzătoarea cu ochiuri mici. Castravetele îl toci şi pe el tot mărunt. Faci o maioneză rapidă, cu ajutorul blenderului. Pui oul întreg, muştar, sare şi zeamă de lămâie şi adaugi uleiul.
Cu ajutorul blenderului vertical, maioneza este gata într-un minut. Adaugi maioneza peste ingredientele anterioare, potriveşti gustul de sare şi decorezi salata cupă bunul plac şi gust.
Pofta buna!