Salata de toamna cu rucola

Printeaza

Salata de toamna cu rucola din: cartofi, rosii, lamaie, otet, dovlecei, praz, ceapa, vanata, rucola, ulei de masline, sare de mare, piper.

Ingrediente:Sala de toamna cu rucola

  • 10 cartofi mai mici
  • 10 roşii cireaşă
  • coaja şi zeama de la 1 lămâie
  • 1 linguriţă oţet balsamic
  • 2 dovlecei feliaţi sau 1 dovlecel şi 1 vânătă
  • 2 fire de praz verde
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 mână de rucola
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare de mare
  • piper alb măcinat

Mod de preparare:

Cartofii îi fierbi în apă cu puţină sare, după care îi cureţi de coajă. Prăjeşti roşiile în ulei de măsline şi păstrezi uleiul. Pui cartofii într-un bol şi îi stropeşti cu uleiul de la roşii, zeama şi coaja rasă de la lămâie. Adaugi şi oţetul balsamic.

Ungi cu ulei dovlecelul şi vânătă feliate subţire, precum şi prazul şi ceapayerde tăiate pe lung în două, apoi fripte pe grătar.

Combini toate legumele cu cartofii şi roşiile, pui rucola ruptă fâşii,stropeşti cu ulei de măsline, sare, piper şi e gata salata!

 

Salata de toamna cu rucola

Sala de toamna cu rucola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.