Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească din: fasole verde, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de tomate, supa de legume, sare, piper, leustean. Descoperă secretul unei ciorbe de fasole verde cu afumătură delicioasă, o rețetă tradițională românească plină de savoare și arome autentice. Află […]
Salata de vara cu tarhon
PrinteazaSalata de vara cu tarhon din: ardei grasi, mazare, orez, ulei, otet sau zeama de lamaie, mustar, oua, rosii, tarhon, sare.
Ingrediente:
- 5 ardei graşi
- 200 g mazăre
- 2 linguri orez
- 3 linguri ulei
- 1 linguriţă oţet sau zeamă de lămâie
- 1 linguriţă muştar
- 2 ouă fierte tari
- 4 roşii
- tarhon
- sare
Mod de preparare:
Salata de vara cu tarhon: Ardeii îi coci, îi cureţi de pieliţă şi seminţe şi îi tai bucăţi mici. Mazărea o fierbi înăbuşit. Orezul îl fierbi în apă cu sare.
Pui toate ingredientele într-un castron, le amesteci cu uleiul, oţetul, muştarul, sarea şi frunzele de tarhon, tăiate mărunt.
Aşezi compoziţia pe un platou şi garniseşti cu felii de roşii şi felii de ouă.
Pofta buna!
Cocktail Mojito cu Infuzie de Fructe de Pădure și Ghimbir
Cocktail Mojito cu Infuzie de Fructe de Pădure și Ghimbir din: rom alb, suc de lime, menta, ghimbir, zahar sau miere, afine, zmeura, mure, apa minerala, gheata. Descoperiți noua noastră interpretare a clasicului Mojito! Îmbogățit cu fructe de pădure proaspete și o notă picantă de ghimbir, acest Mojito. Este cocktailul perfect pentru o seară de […]