Salată de varză cu cârnăciori

Printeaza

Salată de varză cu cârnăciori din: otet de mere, boabe de mustar, sare, zahar brun, varza, ardei grasi, ceapa, ulei, carnati.

Ingrediente:Salată de varză cu cârnăciori

  • 200 ml oţet de mere
  • 3 linguriţe boabe de muştar
  • 1 linguriţă sare
  • 50 g zahăr brun
  • 1 căpăţână de varză albă (cea. 750 g)
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 4 cârnaţi

Preparare:

Puneţi în acelaşi vas oţetul, boabele de muştar, sarea şi zahărul şi fierbeţi-le circa 10 minute la foc mic. Apoi lăsaţi acest sos marinat să se răcească. între timp pregătiţi legumele şi tăiaţi varza în patru.

Indepărtaţi nervurile mai groase ale frunzelor, apoi tăiaţi varza fâşii fine. De asemenea, tăiaţi şi ardeiul fâşii fine. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe. Zdrobiţi varza, apoi amestecaţi-o cu ardeiul, ceapa, sosul marinat şi uleiul.

Păstraţi salata la rece. Intre timp, puneţi carnaţii în apă fierbinte, dar nu opărită, apoi serviţii împreună cu salata de varză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.