Salata de verdeturi cu sos
PrinteazaSalata de verdeturi cu sos din: salata verde, loboda, piept de pui, ulei, branza, iaurt, mustar, sare, piper.
- salată verde
- lobodă
- 2 cepe verzi
- 100-150 g piept de pui
- 1 felie pâine
- 1-2 linguri ulei de măsline
- sare piper
Dressing:
- 3 linguri brânză
- 3-6 linguri iaurt
- 1-2 linguriţe muştar
- sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fâşiuţe mici, se presară cu sare şi piper, apoi se prăjeşte în ulei. Pâinea se prăjeşte şi se taie în cubuleţe.
Frunzele de salată şi de lobodă se spală, se scurg şi se rup în bucăţi mici, iar ceapa verde se taie rondele.
Pentru dressing se amestecă brânza cu iaurtul, cu usturoiul pisat, muştarul şi se asezonează cu sare şi mărar. Se amestecă bine şi se subţiază cu iaurt.
Se amestecă ingredientele pentru salată într-un bol, se toarnă dressingul şi se serveşte.
Pofta buna!