Salata de vinete cu dovleac turcesc

Printeaza

Salata de vinete cu dovleac turcesc

Ingrediente:Salata de vinete cu dovleac turcesc

  • 1 kg. vinete coapte
  • 500 gr. dovleac turcesc
  • o ceapa
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 10-15 minute se scoate, se scurge bine si se paseaza pina se obtine o pasta omogena.

Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in prealabil, se adauga o ceapa tocata marunt sau rasa, ulei, sare, dupa gust. Se asaza pe un platou si se orneaza cu felii de gogosari murati.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.