Salata de vinete cu sos de rosii si usturoi pisat

Printeaza

Salata de vinete cu sos de rosii si usturoi pisat

Ingrediente:Salata de vinete cu sos de rosii si usturoi pisat

  • 2-3 vinete mai mari
  • 1 kg roşii coapte
  • sare
  • piper
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Cureţi vinetele de coajă, le tai în rondele şi le ţii cam două ore scufundate în apă cu sare.

Le scoţi, le laşi să se scurgă de apă, le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei bine încins, pe ambele părţi.

Le scoţi, le pui pe un pla­tou, una lângă alta, iar deasupra torni un sos făcut din roşii coapte date prin răzătoarea mare, amestecat cu sare, piper şi usturoi pisat (câte o lingură de sos în mijlocul fiecărei felii de vinete).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.