Salata de vlastari cu patrunjel si sos de soia

Printeaza

Salata de vlastari cu patrunjel si sos de soia din: vlăstari (germeni) de fasole mungo, vlăstari de lucernă, vlăstari de mazăre, creson, seminţe de floarea-soarelui, grâu încolţit, ardei gras, morcov, rosii, maioneză de soia, pătrunjel, usturoi, suc de lămâie, sos de soia.

Salata_de_vlastari_cu_patrunjel_si_sos_de_soia

Ingrediente pentru salată:

  • 150 g vlăstari (germeni) de fasole mungo
  • 150 g vlăstari de lucernă
  • 150 g vlăstari de mazăre
  • 3 mâini creson
  • 3 mâini seminţe de floarea-soarelui (care au fost puse la înmuiat în apă rece cu 24 până la 48 de ore înainte de preparare)
  • 3 mâini de grâu încolţit (boabele de pun la înmuiat în apă rece cu 24 – 48 de ore înainte)
  • 1 ardei gras mare roşu
  • 1 morcov
  • 1 roşie

Ingrediente pentru dressing:

  • 200 ml maioneză de soia
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1-2 căţei de usturoi
  • suc de lămâie
  • sos de soia

Mod de preparare:

Se curăţă ardeiul gras de cotoare, seminţe şi de pieliţele albe; pulpa se taie cubuleţe. Se curăţă roşia de cotoare şi seminţe; pulpa se taie cubuleţe. Se rade morcovul. Se amestecă ingredientele pentru salată şi se aşază într-un castron.

Se toacă pătrunjelul şi se pisează usturoiul. Se amestecă ingredientele pentru dressing şi se toarnă peste salată; se serveşte imediat.

Salata de vlastari cu patrunjel si sos de soia

Salata_de_vlastari_cu_patrunjel_si_sos_de_soia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.