Salată Delta Dunării

Printeaza

Salată Delta Dunării

Ingrediente:Salată Delta Dunării

  • 300g cartofi
  • 220g castraveţi verzi
  • 200g roşii
  • 6 fire ceapă vrede
  • 750g măsline
  • 4 ardei graşi
  • 1 lingură oţet de 3°
  • 5 linguri ulei
  • 3 ouă
  • 1 cutie crevete sau 24 raci
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Castraveţii se curăţă de coajă, se taie felii subţiri şi se sărează. Roşiile, cartofii fierţi se curăţă şi se taie felii.

Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe, se taie felii. Castraveţii se storc, ceapa se taie mărunt şi se amestecă cu restul de legume şi cu ulei, oţet şi sare.

Se aşază pe o salatieră şi se garniseşte cu măslinele fără sîmburi, 3 ouă fierte tăiate felii, verdeaţă tocată şi cu cre­vete sau raci (cozile, carnea, fierte cu sare).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.