rom, cola, suc de lamaie verde, gheata, lamaie verde. Ingrediente: 50 ml rom de calitate superioară 150 ml cola artizanală Sucul de la 1/2 lămâie verde 2 cuburi de gheață O felie de lămâie verde pentru garnitură Mod de preparare: Puneți cuburile de […]
Salată din piept de raţă cu dovleac şi sos vinegretă cu muştar
PrinteazaSalată din piept de raţă cu dovleac şi sos vinegretă cu muştar din: piept de rata, salata verde, pulpa de dovleac, ulei de masline extravirgin, mustar iute, otet de vin rosu, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 piepţi de raţă salată verde
- 200 g pulpă de dovleac
- 200 ml ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură muştar iute
- 3 linguri oţet de vin roşu
- sare şi piper
Mod de preparare:
Prăjeşte piepţii de raţă într-o tigaie timp de 15 minute, la foc mare, şi condimentează-i cu sare şi piper, după gust.
Pentru sosul vinegretă, bate cu telul oţetul cu muştarul, adăugând uleiul puţin câte puţin, ca la maioneză.
Coace în cuptor timp de circa 5 minute dovleacul tăiat bucăţi şi presărat cu sare.
Pune salata în centrul farfuriilor, taie pieptul de raţă felii subţiri şi aşază-le alături de salată.
Pune bucăţele de dovleac copt şi asezonează cu sosul vinegretă.
Salată din piept de raţă cu dovleac şi sos vinegretă cu muştar
Poftă bună!
Cuba Libre Reteta: Cum să Perfecționezi un Clasic al Cocktail-urilor
banane, faina, lapte, praf de copt, oua, zahar, sare, ulei. Pancakes cu banane sunt o interpretare tropicală a tradiționalelor pancakes americane. Bananele adaugă o dulceață naturală și o textură pufoasă. Ingrediente: 2 banane coapte 200g făină 250ml lapte 1 linguriță praf de copt 2 ouă 1 lingură zahăr 1 praf […]