Salată dobrogeană cu miel

Printeaza

Salată dobrogeană cu miel

Ingrediente:Salată dobrogeană cu miel

  • 300 g came de miel friptă
  • 250 g cartofi
  • 3 ouă
  • 150 g morcovi
  • 3 fire ceapă verde
  • 150 g ficat de miel
  • 2 gogoşari
  • 2 castraveciori acri
  • 2 legături mărar
  • sare
  • piper
  • muştar
  • 80 g ulei
  • 1 lingură oţet

 

Mod de preparare:

Carnea de miel friptă se taie felii egale. Cartofii şi morcovii se fierb şi se taie julien, ceapa crudă de asemenea.

Se amestecă cu un sos compus din oţet, ulei, muştar, sare şi piper şi se aşază pe un platou sau o salatieră.

Se garniseşte cu gogoşarii şi castraveciorii tăiaţi rondele, ficatul prăjit şi se presară cu mărar tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.