Salata de dovleac cu fenicul si spanac

Printeaza

Salata de dovleac cu fenicul si spanac din: dovleac, telina, fenicul, spanac baby, rodie, ulei de masline.

 

Ingrediente: 

  • 300g de dovleac, tăiat cuburi
  • 4 tulpini de ţelină apio, feliata
  • 1/2 bulb de fenicul, tăiat bastonaşe subţiri
  • 1 mână de spanac baby
  • seminţele de la o rodie, plus extra pentru servit
  • ulei de măsline, pentru servit, plus câteva linguri pentru dovleac

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 180°C.

Tapetează o tavă cu hârtie de copt, pune cuburile de dovleac în ea, toarnă câteva linguri de ulei de măsline şi amestecă bine astfel încât toate cuburile să fie acoperite de ulei. Dă tava la cuptor timp de 30-40 de minute.

Pune cuburile de dovleac într-un bol încăpător, alături de ţelina apio, bastonaşele de fenicul, spanacul baby şi seminţele de rodie.

Asezonează, după gust şi stropeşte salata cu ulei de măsline, după gust.

Imparte salata în boluri individuale şi serveşte-o cu seminţe de rodie.

 

Salata de dovleac cu fenicul si spanac

Salata_de_dovleac_cu_fenicul_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine salata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.