Salată de dovleac si năut

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de dovleac si naut din: naut, ardei iute, pulpa de dovleac, ulei de masline, suc de lamaie, feta, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Salată de dovleac si năut

  • 200 g naut(conserva)
  • 1 ardei iute
  • 500 g pulpa de dovleac
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 100 g feta
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se scurg boabele de năut. Se taie cuburi pulpa de dovleac şi se fierbe în apă cu sare cca 10 min. Se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie în două ar­deiul iute şi se toacă. Se ames­tecă toate într-un castron.

Se amestecă uleiul de măsli­ne cu suc de lămâie, sare şi piper. Dresssingul se toarnă peste salată şi se înglobează. Se adaugă brânză sfărâmată cu furculiţa şi pătrunjel tocat.

Salată de dovleac si năut

Salată de dovleac si năut

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.