Salată de dovleac si năut
PrinteazaO reteta delicioasa de salata de dovleac si naut din: naut, ardei iute, pulpa de dovleac, ulei de masline, suc de lamaie, feta, patrunjel, sare si piper.
- 200 g naut(conserva)
- 1 ardei iute
- 500 g pulpa de dovleac
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri suc de lamaie
- 100 g feta
- 1/2 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se scurg boabele de năut. Se taie cuburi pulpa de dovleac şi se fierbe în apă cu sare cca 10 min. Se scurge şi se lasă să se răcească. Se taie în două ardeiul iute şi se toacă. Se amestecă toate într-un castron.
Se amestecă uleiul de măsline cu suc de lămâie, sare şi piper. Dresssingul se toarnă peste salată şi se înglobează. Se adaugă brânză sfărâmată cu furculiţa şi pătrunjel tocat.
Salată de dovleac si năut
Pofta buna!