Salată de dovlecei cu marar

Printeaza

Salată de dovlecei cu marar din: dovlecei, ulei, sare, lamaie, marar, ou.

Ingrediente:

  • 700 g dovlecei
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • 1/2 lămîie
  • 1 legătură de mărar
  • 1 ou

 

Mod de preparare Salată de dovlecei cu marar:

Dovleceii (preferabil mai mici) se curăţă, se taie sferturi în lungime, se scot semniţele dacă au şi se mai taie în două.

Se fierb 5 — 6 minute în apă clocotită, cu sare, se strecoară şi se amestecă cu un sos făcut din ulei, sare şi zeamă de lămîie.

Se aşază în salatieră şi se presară cu 1 ou fiert şi mărar mărunt tocate.

 

Pofta buna!

 

 

 

Merdenele Tradiționale Românești: Gustul Autentic al Bucătăriei Românești

Merdenele Tradiționale Românești: Gustul Autentic al Bucătăriei Românești din: faina, apa calduta, drojdie, sare, ulei, unt, branza sarata. Merdenelele, acele plăcinte sărate care îmbogățesc tradiția culinară românească, sunt o gustare inconfundabilă, care evocă gustul autentic al României. Această rețetă vă va ghida pas cu pas pentru a crea merdenele perfecte, combinând tradiția cu savoarea, într-un […]

Supa Minestrone: Rețeta Clasică și Secretele Bucătăriei Italiene – Ghidul Complet

Supa Minestrone: Rețeta Clasică și Secretele Bucătăriei Italiene – Ghidul Complet. Minestrone, o supă italiană bogată și sățioasă, este celebră pentru diversitatea sa de ingrediente și adaptabilitatea sa culinară. Evoluția din Supele Romane: Minestrone își are rădăcinile în supele bogate ale Romei antice, care erau adesea preparate cu legume, cereale și, uneori, carne. Supa Poporului: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.