Salata dulce de legume
PrinteazaSalata dulce de legume din: ardei, rucola, cartofi, ulei, parmezan.
- 3 ardei
- 2 cartofi
- ulei de masline
- 100 g frunze de rucola
- 60 g parmezan
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 220°C.
Se pun 3 ardei graşi roşii pe folie de copt şi se coc până se crapă pieliţa. Se lasă într-un castron acoperiţi 10 minute, apoi se curăţă şi se rup fâşii.
Se decojesc 2 cartofi dulci mari, se taie în rondele de 2 cm, se pun pe folie de copt, se stropesc cu 1 lingură ulei de măsline şi se coc 15 minute. Se pun într-un bol împreună cu 100 g frunze de rucola, ardeii, 2 linguri ulei de măsline şi se amestecă uşor.
Se presară 60 g parmezan tăiat aşchii şi se serveşte imediat.
Pofta buna!