Salata dulce de legume

Printeaza

Salata dulce de legume din: ardei, rucola, cartofi, ulei, parmezan.

Ingrediente:Salata dulce de legume

  • 3 ardei
  • 2 cartofi
  • ulei de masline
  • 100 g frunze de rucola
  • 60 g parmezan

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 220°C.

Se pun 3 ardei graşi roşii pe folie de copt şi se coc până se crapă pieliţa. Se lasă într-un castron acoperiţi 10 minute, apoi se curăţă şi se rup fâşii.

Se decojesc 2 cartofi dulci mari, se taie în rondele de 2 cm, se pun pe folie de copt, se stropesc cu 1 lingură ulei de măsline şi se coc 15 minute. Se pun într-un bol împreună cu 100 g frunze de rucola, ardeii, 2 linguri ulei de măsline şi se amestecă uşor.

Se presară 60 g parmezan tăiat aşchii şi se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.