Salata egipteana

Printeaza

Salata egipteana

Ingrediente:Salata egipteana

  • 4 castraveti
  • 1/2 lingurita usturoi pisat sau taiat foarte fin
  • 1 ceasca iaurt
  • 1 lingurita marar verde tocat marunt
  • 3 ridichi taiate marunt

 

Mod de preparare:

Curatati castravetii. Amestecati usturoiul, iaurtul si mararul, apoi adaugati castravetii taiati fin si ridichile. Amestecati bine. Cel mai simplu ar fi ca ridichile si castravetii sa fie date pe razatoare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.