Salata eisberg cu crutoane
PrinteazaSalata eisberg cu crutoane din: salata eisber, ridichi, muguri de soia, amestec de verdeata, suc de portocale, ulei de germeni, oua, piept de curcan afumat si crutoane.
Ingrediente:
- 1 salată eisberg
- 1 legătură de ridichi
- 100 g de muguri de soia
- 200 g de amestec de verdeaţă (leurdă şi arpagic)
- 6 linguri de suc de portocale
- 6 linguri de ulei de germeni
- 4 ouă fierte, tari
- 120 g de piept de curcan afumat
- crutoane
Mod de preparare:
Salata eisberg cu crutoane: Spălaţi salata şi legumele. Tăiaţi salata în bucăţi potrivite. Tăiaţi ridichile rondele subţiri sau în patru.
Spălaţi mugurii de soia şi lăsaţi-i să se şcurgă. Amestecaţi totul într-un castron.
Amestecaţi sucul de portocale, uleiul de germeni şi amesjecul de verdeaţă. Curăţaţi ouăle, tăiaţi-le în jumătate sau în patru şi aşezaţi-le peste salată.
Aşezaţi pieptul de curcan decorativ peste salată, împreună cu crutoanele. La final, adăugaţi dressingul şi ornaţi după cum doriţi.
Poftă bună!