Salata eisberg cu crutoane

Printeaza

Salata eisberg cu crutoane din: salata eisber, ridichi, muguri de soia, amestec de verdeata, suc de portocale, ulei de germeni, oua, piept de curcan afumat si crutoane.

Ingrediente:

  • 1 salată eisberg
  • 1 legătură de ridichi
  • 100 g de muguri de soia
  • 200 g de amestec de verdeaţă (leurdă şi arpagic)
  • 6 linguri de suc de portocale
  • 6 linguri de ulei de germeni
  • 4 ouă fierte, tari
  • 120 g de piept de curcan afumat
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Salata eisberg cu crutoane: Spălaţi salata şi legumele. Tăiaţi salata în bucăţi potrivite. Tăiaţi ridichile rondele subţiri sau în patru.

Spălaţi mugurii de soia şi lăsaţi-i să se şcurgă. Amestecaţi totul într-un castron.

Amestecaţi sucul de portocale, uleiul de germeni şi amesjecul de verdeaţă. Curăţaţi ouăle, tăia­ţi-le în jumătate sau în patru şi aşezaţi-le peste salată.

Aşezaţi pieptul de curcan decorativ peste salată, împreună cu crutoanele. La final, adăugaţi dressingul şi ornaţi după cum doriţi.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.