Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: coaste de miel, sofran, miere, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper. Pentru iubitorii de bucătărie rafinată, coastele de miel cu glazură de șofran reprezintă o îmbinare perfectă între delicatețea cărnii de miel și aroma exotică a șofranului. Această rețetă […]
Salata de fasole cu ceapa
PrinteazaSalata de fasole cu ceapa din: fasole, ceapa, rosii, patrunjel, sare, lamaie, ulei.
Ingrediente:
- 400 g fasole gata fiartă, din conservă
- o ceapă roşie
- 4-5 roşii cherry
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
Pentru sos:
- sucul unei 1/2 de lămâie
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Salata de fasole cu ceapa: Fasolea se trece sub un jet de apă rece si se lasă la scurs. Ceapa se taie mai mare, la fel roşiile.
Intr-un borcan cu capac se pun sucul de lămâie şi uleiul, se închide bine si se agită pentru a obţine o emulsie.
Se pune fasolea în bolul de salată, se adaugă restul ingredientelor, un praf de sare şi se toarnă sosul. Se amestecă şi se aduce la masă.
Pofta buna!
Fazan în Sos de Roșii și Măsline: Rafinament și Arome Mediteraneene
Fazan în Sos de Roșii și Măsline: Rafinament și Arome Mediteraneene din: fazan, rosii in bulion, masline verzi, capere, usturoi, vin alb sec, ulei de masline, oregano, rozmarin, sare, piper. Descoperiți rafinamentul și bogăția gusturilor mediteraneene cu o rețetă excepțională de fazan în sos de roșii și măsline, îmbogățită cu capere pentru o savoare unică. […]