Pomelo (cunoscut și sub numele de “pummelo”, “pomello”, “shaddock”, sau în știință, “Citrus maxima” sau “Citrus grandis”) este cel mai mare citric comestibil și strămoșul grapefruitului. Acesta este originar din Asia de Sud-Est și Malaezia, fiind cultivat în multe țări tropicale și subtropicale din întreaga lume. Istoric, […]
Salata de fasole neagra
PrinteazaSalata de fasole neagra din: fasole boabe, usturoi, ardei iute, boabe de rodie, nuca, ceapa rosie, patrunjel verde, zeama de lamaie, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 conserva de fasole boabe
- 1 catel de usturoi pisat
- 1 ardei iute tocat
- 3 linguri cu boabe de rodie
- 3 linguri cu nuca tocata marunt
- 1 ceapa rosie tocata marunt
- 2 linguri cu patrunjel verde tocat
sos:
- 3 linguri cu zeama de lamaie
- 2 linguri cu ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amesteca toate ingredientele intr-un castron, lasand la final nuca maruntita si patrunjelul tocat. Pune totul intr-un bol.
Combina zeama de lamaie cu ulei, sare si piper proaspat macinat si toarna totul peste salata. Serveste-o imediat.
Salata de fasole neagra
Pofta buna!
Rețetă Tradițională de Cornulețe cu Untură – Deliciul Autentic
faina, untura, smantana, zahar pudra, zahar vanilat, gem. Ingrediente: 500 g făină 200 g untură 200 ml smântână 70 g zahăr pudră 1 pliculeț zahăr vanilat Un praf de sare Marmeladă sau gem pentru umplutură Mod de preparare: Amestecați făina și sarea într-un bol […]
carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile. Ingrediente: 500 g […]