Salata de fasole si nuci

Printeaza

Salata de fasole cu nuci din: fasole, morcov, nuci, usturoi, ulei, coriandru.

Ingrediente:Salata de fasole cu nuci 

  • o conservă mare fasole
  • un morcov
  • 3 căţei usturoi
  • 100 g nuci
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri suc de lămâie
  • coriandru
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea se trece sub un jet de apă rece şi se pune la scurs. Morcovul curăţat şi spălat se trece prin râzătoare.

La mixer se amestecă nucile, usturoiul, uleiul, sucul de lămâie şi câteva crenguţe de coriandru.

Se amestecă fasolea cu morcovii şi se toarnă sosul de nuci.

Se potriveşte de sare şi se serveşte.

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Salata asortata cu fasole

Reteta zilei: Salata de fasole cu ton si rosii cherry

Salata de fasole cu ton si rosii cherry din: fasole, dafin, fasole verde, ceapa rosie, patrunjel, ton in ulei, rosii cherry, sare, piper, ulei de masline, otet, mustar, usturoi, suc de lamaie. Ingrediente:  250g fasole, înmuiata peste noapte în apă rece 1 frunza de dafin 200-250g fasole verde 1 ceapa rosie mare, tocata 3 linguri […]

Fasole verde

Reteta zilei: Salata calda de cartofi cu sunca si fasole verde

Salata calda de cartofi cu sunca si fasole verde din: cartofi noi, fasole verde, spanac, ceapa verde, oua fierte, sunca, suc de lamaie, sare, piper, ulei de masline turmeric, chimen, alune. Ingrediente:  225 gr cartofi noi 50 gr fasole verde 115 gr spanac 2 fire ceapa verde 4 oua fierte 50gr sunca, taiata fasii sucul […]

Salată de fasole boabe maro

Salata de fasole boabe cu ceapa si verdeata

Salata de fasole boabe cu ceapa si verdeata din: fasole, ceapa, patrunjel, lamaie, otet, ulei, sare. Ingrediente: 5-6 linguri fasole boabe fiartă 1 ceapă veche sau 4-5 fire ceapă verde pătrunjel (sau mărar) verde 1/2 lămâie (zeama) sau 1 lingură oţet 1 lingură ulei sare   Mod de preparare: Din fasolea fiartă pentru altă mâncare […]

Fasole verde cu rosii si usturoi

Salata de fasole verde cu usturoi si patrunjel

Salata de fasole verde cu usturoi si patrunjel din: fasole verde, usturoi, ulei, patrunjel, sare. Ingrediente: 1/2 kg fasole verde (păstăi) 6-7 căţei de usturoi 1 lingură ulei 1 legătură pătrunjel sare   Mod de preparare: Fasolea se pune la fiert într-un vas cu apă cu sare, în clocot. După ce este fiartă, fasolea se […]

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.