Salata de fasole cu sos de vin si verdeata
PrinteazaSalata de fasole cu sos de vin
Ingrediente :
- 1 cana fasole rosie fiarta
- 1 cana fasole alba fiarta
- 1 cana fasole neagra fiarta
- 250g fasole verde, oparita
- 1 ceapa mica rosie tocata
- 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cuburi
- 2 linguri de patrunjel proaspat tocat
Ingrediente sos de vin: 1/4 cana otet din vin rosu,1/4 cana ciorba de legume sau supa din conserva3 linguri vin rosu sec,1 catel de usturoi tocat,1 lingura ulei de masline,sare de mare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Salata de fasole cu sos de vin si verdeata: Se amesteca cu grija intr-un vas fasolea, ceapa, ardeiul si patrunjelul. Se combina ingredientele din sos si se amesteca bine.
Se toarna sosul peste fasole si se amesteca cu grija, dupa care se da la rece cel putin o ora ca aromelesa se amestece.
Pofta buna!