Salata de fasole, sparanghel si fasole frantuzeasca cu dressing de mustar

Printeaza

Salata de fasole, sparanghel si fasole frantuzeasca cu dressing de mustar din: fasole lată, sparanghel, fasole franţuzească, dressing de muştar.

Salata de fasole, sparanghel si fasole frantuzeasca cu dressing de mustar

Ingrediente:

  • fasole lată
  • sparanghel
  • fasole franţuzeasc
  • dressing de muştar

 

 

Mod de preparare:

Pentru această salată, aveţi nevoie de cantităţi egale de fasole lată, sparanghel şi fasole franţuzească.

După ce aţi scos din păstăi toată fasolea, separaţi boabele: cele mici pot fi mâncate crude, dar cele mari trebuie fierte puţin.

Dacă e vorba de o fasole mai mare, cu coaja mai dură, puneţi-o într-o oală cu apă clocotită care nu a fost sărată (sarea va întări coaja). Dacă simţiţi că s-a înmuiat, daţi-o la o parte.

Inde­părtaţi tulpinile sparanghelului (încercaţi să le alegeţi pe cele verzi) şi, folosind un cuţit, radeţi de sus în jos. Luaţi fasolea franţuzească şi îndepărtaţi părţile aţoase.

Fierbeţi fasolea franţuzească până când devine mai moale şi faceţi la fel cu sparanghelul.

Puneţi în salată un dressing de muştar; de preferinţă în timp ce sparanghelul şi fasolea sunt încă fierbinţi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.