Salata de fasole, sparanghel si fasole frantuzeasca cu dressing de mustar
PrinteazaSalata de fasole, sparanghel si fasole frantuzeasca cu dressing de mustar din: fasole lată, sparanghel, fasole franţuzească, dressing de muştar.
Ingrediente:
- fasole lată
- sparanghel
- fasole franţuzeasc
- dressing de muştar
Mod de preparare:
Pentru această salată, aveţi nevoie de cantităţi egale de fasole lată, sparanghel şi fasole franţuzească.
După ce aţi scos din păstăi toată fasolea, separaţi boabele: cele mici pot fi mâncate crude, dar cele mari trebuie fierte puţin.
Dacă e vorba de o fasole mai mare, cu coaja mai dură, puneţi-o într-o oală cu apă clocotită care nu a fost sărată (sarea va întări coaja). Dacă simţiţi că s-a înmuiat, daţi-o la o parte.
Indepărtaţi tulpinile sparanghelului (încercaţi să le alegeţi pe cele verzi) şi, folosind un cuţit, radeţi de sus în jos. Luaţi fasolea franţuzească şi îndepărtaţi părţile aţoase.
Fierbeţi fasolea franţuzească până când devine mai moale şi faceţi la fel cu sparanghelul.
Puneţi în salată un dressing de muştar; de preferinţă în timp ce sparanghelul şi fasolea sunt încă fierbinţi.
Pofta buna!