Salata de fasole tucara cu iaurt

Printeaza

Salata de fasole tucara cu iaurt

Ingrediente:

  • 1 kg fasole ţucără
  • 1 ceapă mare
  • 400 g iaurt
  • 50 ml oţet
  • 2 căţei de usturoi
  • sare şi piper după gust
  • Preparare:

Fasolea ţucără, curăţată, spălată şi ruptă în bucăţi, se fierbe în apă clocotită cu sare.

Se strecoară, se lasă să se răcească puţin, apoi se amestecă împreună cu un sos preparat astfel: iaurt cu oţet, sare, usturoi pisat, piper şi ceapă tocată mărunt.

Salata se serveste rece

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.