Salata de fasole uscata cu verdeata

Printeaza

Salata de fasole uscata cu verdeata din: fasole, ulei, otet, ceapa, masline, verdeata.

 

Ingrediente:

  • 500 g fasole
  • 50 ml untdelemn
  • 50 ml oţet diluat
  • cepe
  • 150 g măsline
  • 2 legături verdeaţă

 

Mod de preparare Salata de fasole uscata cu verdeata:

Fasolea, fiartă şi răcită, se amestecă bine cu ceapa tăiată felii subţiri, care a stat puţin cu sare, şi cu măslinele, desărate în apă caldă.

Deasupra se toarnă untdelemnul, amestecat cu oţet, sare şi verdeaţă tocată.

Se poate servi foarte bine şi cu un sos de vin.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.