Galbenelele, florile aurii ale plantei Calendula officinalis, au fost prețuite secole la rând pentru proprietățile lor vindecătoare. În rândurile ce urmează, vom explora cum aceste flori nu doar colorează grădinile, dar și modul în care ele contribuie la sănătatea digestivă, completând cu rețete care amplifică acest beneficiu. Compoziția […]
Salata cu fasole verde si oua
PrinteazaSalata cu fasole verde si oua din: fasole verde, oua, mazare, bacon, ulei.
Ingrediente:
- 200 g fasole verde
- 150 g mazăre
- 4 ouă
- 200 g bacon
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Salata cu fasole verde si oua: In funcţie de felul în care au fost conservate fasolea si mazărea, fie se dau într-un clocot dacă sunt congelate, fie se trec sub un jet de apă rece, se gustă şi, dacă trebuie, se dau într-un clocot
Ouăle se pun la fiert să fie moi, iar baconul se taie cubuleţe mici care se pun la rumenit în ulei. Se scoate baconul pe şervete de hârtie absorbantă, se curăţă ouăle şi se scurg legumele.
Se aduc la masă legumele şi baconul cu ouăle fierte deasupra.
Pofta buna!
Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic: Deliciul Culinar al Combinației Perfecte
Deliciul Culinar al Combinației Perfecte din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, afine, otet balsamic, miere, supa, unt, rozmarin. În această rețetă de Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic, veți descoperi o combinație gustativă cu adevărat remarcabilă. Carnea suculentă de rață […]