Salata de fasole verde cu sfecla rosie si spanac

Printeaza

Salata de fasole verde cu sfecla rosie si spanac din: fasole verde, portocale, sfecla rosie, alune de padure, spanac, otet din vin alb, miere, ulei de masline.

Ingrediente: Salata_de_fasole_verde_cu_sfecla_rosie_si_spanac

  • 280g de fasole verde
  • 3 portocale
  • 250g sfecla rosie fiarta, taiata in semirondele
  • lOOg alune de padure prajite, tocate
  • 150g de spanac

Ingrediente pentru dressing:

  • 2 linguri de otet din vin alb
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Fierbe fasolea verde in apa clocotita timp de 2 minute, scurge-o si trece-o printr-un jet de apa rece pentru a se raci complet, apoi scurge-o bine

. Cu ajutorul unui cutit ascutit, decojeste portocala, apoi tai-o in segmente.

Pastreaza zeama scursa intr-un borcanel.

Intr-un recipient mare de plastic, asaza in straturi feliile de portocala, sfecla rosie, fasolea verde, alunele de padure si, la final, spanacul.

Adauga in borcanel celelalte ingrediente pentru dressing, alaturi de sare si piper, inchide capacul si pune-l langa recipientul de salata.

Cand urmeaza sa o servesti, stropeste salata cu dressingul.

Salata de fasole verde cu sfecla rosie si spanac

Salata_de_fasole_verde_cu_sfecla_rosie_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Salata de fasole verde cu mere

Salata de fasole verde cu mere din: fasole verde, bacon, mar, otet balsamic, ierburi, sare. Ingrediente: 400 g fasole verde 100 g bacon 1 măr 1 linguriţă de oţet balsamic sau de zeamă de lămâie ierburi aromatice sare   Mod de preparare: Cureţi fasolea, o speli şi o opăreşti 3 minute, în apă cu sare, […]

Salata cu fasole verde cu macrou

Salata cu fasole verde cu macrou

Salata cu fasole verde cu macrou din: fasole alba, fasole verde, ceapa, telina, macrou afumat, ulei de masline, otet din vin, fulgi de nuca de cocos, sare, piper. Ingrediente: 500 g fasole albă boabe 200 g fasole verde teci 2 bucati ceapa alba 1 bucata ţelină 250 g file macrou afumat 5 linguri ulei măsline 2 linguri oţet din vin 100 g fulgi nuca […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.