Salata festiva de curcan

Printeaza

Salata festiva de curcan din: piept de curcan, avocado, maioneza, ardei rgasi, seminte de coriandru, otet balsamic, sare si piper.

Ingrediente:Salata_festiva_de_curcan

  • 400 g piept de curcan
  • 1 avocado
  • 4 linguri maioneza
  • 4 ardei grasi copti
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi carnea în apă cu sare şi piper, lăsaţi-o la răcit şi apoi tăiaţi-o în cubulţţe.

Puneţi-le într-un castron mai mare. Coaceţi ardeii, puneti-i pe un platou, presăraţi-i cu sare fină şi acoperiţi-i pentru 10 minute cu o folie de plastic.

După acest timp, curăţaţi-i de pielite, cotoare şi seminţe şi tăiati-i în fâşii. Puneţi-le în castronul cu carnea.

Tăiaţi avocado în patru, eliminaţi sâmburele şi apoi tăiaţi fiecare sfert în feliuţe cât mai subţiri.

Puneţi-le în castronul cu celelalte ingrediente. Stropiţi-le cu oţet balsamic şi adăugaţi maioneza.

Ameste­caţi ingredientele prin răsturnare, pentru a nu le sfărâma. Adăugaţi sare şi piper, dacă mai este necesar.

Salata festiva de curcan

Salata_festiva_de_curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.