Salata festiva de curcan
PrinteazaSalata festiva de curcan din: piept de curcan, avocado, maioneza, ardei rgasi, seminte de coriandru, otet balsamic, sare si piper.
- 400 g piept de curcan
- 1 avocado
- 4 linguri maioneza
- 4 ardei grasi copti
- 1 lingurita seminte de coriandru
- 1 lingurita otet balsamic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi carnea în apă cu sare şi piper, lăsaţi-o la răcit şi apoi tăiaţi-o în cubulţţe.
Puneţi-le într-un castron mai mare. Coaceţi ardeii, puneti-i pe un platou, presăraţi-i cu sare fină şi acoperiţi-i pentru 10 minute cu o folie de plastic.
După acest timp, curăţaţi-i de pielite, cotoare şi seminţe şi tăiati-i în fâşii. Puneţi-le în castronul cu carnea.
Tăiaţi avocado în patru, eliminaţi sâmburele şi apoi tăiaţi fiecare sfert în feliuţe cât mai subţiri.
Puneţi-le în castronul cu celelalte ingrediente. Stropiţi-le cu oţet balsamic şi adăugaţi maioneza.
Amestecaţi ingredientele prin răsturnare, pentru a nu le sfărâma. Adăugaţi sare şi piper, dacă mai este necesar.
Salata festiva de curcan
Pofta buna!