Salata de sfeclă roșie cu nucă și brânză de capră din: sfecla rosie, nuci, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, patrunjel. Sfecla roșie este bogată în fibre și antioxidanți, iar nucile adaugă o textură crocantă și grăsimi sănătoase. Brânza de capră oferă o notă de cremozitate și savoare. Dressingul simplu cu […]
Salata cu ficat
PrinteazaSalata cu ficat din: ficat de vitel, cartofi, unt, suc de rodie, rodie, coriandru, ceapa rosie, sare si piper.
- 500 g ficat de vitel
- 2 cartofi fierti
- 2 linguri cu unt
- 1/2 pahar cu suc de rodie
- 1/2 rodie
- frunze de coriandru (patrunjel)
- 1 ceapa rosie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă de pieliţe ficatul, clăteşte-l sub jet de apă rece, absoarbe apa cu un prosop de hârtie. Incinge untul, adaugă ficatul tăiat cubuleţe.
Căleşte la foc rapid, amestecând mereu (bucăţelele de ficat trebuie să rămână fragede, să ţi se topească în gură).
Taie cubuleţe cartofii fierţi, iar ceapa julien.
Când ficatul este aproape gata, toarnă sucul de rodie şi mai lasă pe foc 1-2 minute, până se îngroaşă puţin 5 sosul.
Răstoarnă totul într-un castron, adaugă ceapa şi cartofii, bobitele de rodie, sare şi piper după gust.
Amestecă uşor şi serveşte imediat cu pătrunjel (sau coriandru) tocat.
Salata cu ficat
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată de andive cu dressing de iaurt și lămâie
Salată de andive cu dressing de iaurt și lămâie din: andive, salata verde, iaurt grecesc, zeama de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper, nuci, branza feta, avocado. Această rețetă este o alegere sănătoasă și gustoasă pentru cei care doresc să se bucure de o salată hrănitoare și plină de vitamine. Andivele adaugă o notă ușor […]
Pofta buna!
Delicioasa salata cu ficat
Arata bine!