Salata franceza

Printeaza

Salata franceza din: cascaval, mazare, morcovi, gogonele, smantana, oua, piper, sare.

Ingrediente:

  • 200 g caşcaval
  • 600 g mazăre con­servă
  • 600 g morcovi
  • 200 g gogonele murate
  • 200 g smântână
  • 2 ouă
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi morcovii şi îi tai cuburi mici. Tai 3/4 din caşcaval cuburi mici, iar restul îl razi pe răzătoarea mică.

Scurgi mazărea din conservă de lichid şi o speli. Gogonelele murate le tai cuburi mici.

Fierbi ouăle tari şi le tai felii. Amesteci într-un castron toată compoziţia, adaugi smântână, sarea şi piperul.

Aşezi salata pe un platou, iar deasupra presari caşcavalul ras şi ouăle tăiate felii.

 

Salata franceza

Salata franceza

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Gâscă cu sos de mango și curry

Gâscă cu sos de mango și curry – este un preparat sofisticat și delicios, perfect pentru ocazii speciale sau mese festive. Acest fel de mâncare combină carnea suculentă de gâscă cu un sos exotic, bogat în arome dulci și picante, datorită mango-ului și curry-ului. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să impresioneze printr-o […]

Ceai cu bergamotă și miere

Ceai cu bergamotă și miere –  o băutură aromatică și reconfortantă, perfectă pentru momentele de relaxare sau pentru a te încălzi într-o zi răcoroasă. Această rețetă combină delicatețea ceaiului cu aroma distinctivă a bergamotei și dulceața naturală a mierii, rezultând o băutură echilibrată și plină de beneficii pentru sănătate. Prepararea ceaiului cu bergamotă și miere […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.