Salata franceza

Printeaza

Salata franceza din: cascaval, mazare, morcovi, gogonele, smantana, oua, piper, sare.

Ingrediente:Salata franceza

  • 200 g caşcaval
  • 600 g mazăre con­servă
  • 600 g morcovi
  • 200 g gogonele murate
  • 200 g smântână
  • 2 ouă
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi morcovii şi îi tai cuburi mici. Tai 3/4 din caşcaval cuburi mici, iar restul îl razi pe răzătoarea mică. Scurgi mazărea din conservă de lichid şi o speli. Gogonelele murate le tai cuburi mici.

Fierbi ouăle tari şi le tai felii. Amesteci într-un castron toată compoziţia, adaugi smântână, sarea şi piperul. Aşezi salata pe un platou, iar deasupra presari caşcavalul ras şi ouăle tăiate felii.

 

Salata franceza

Salata franceza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.