Salată cu friptură

Printeaza

Salata cu friptura din: carne de vita, rosii cherry, salata verde, ulei de masline, sare, piper, maioneza, iaurt, gorgonzola, suc de lamaie si germeni de soia.

Ingrediente:

  • 600 g felii de carne de vita marinate (se pot folosi si felii de porc sau de piept de pasare)
  • 300 g rosii cherry
  • 200 g salata verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 100 g maioneza
  • 50 g iaurt
  • 50 g gorgonzola
  • suc de lamaie
  • 50 g germeni de soia

 

Mod de preparare:

Se lasă să se scurgă carnea şi se prăjeşte 3-4 min. pe fiecare parte. Se pregătesc roşiile şi salata verde.

Salata verde se rupe bucăţi. Se taie jumătăţi, roşiile şi se amestecă împreună cu ulei de măsline, sare şi piper.

Se adaugă în tigaie în ultimele 3 min. de prăjit. Se pasează cu mixerul maioneza cu iaurt şi gorgonzola; se adaugă sare, piper şi suc de lămâie, după gust.Se lasă să se odihnească puţin fripturile şi se taie apoi fâşii.

Se repartizează în boluri, cu salată verde şi roşii; deasupra se aşază sosul de maioneză.

Se spală puţin germenii, se lasă să se scurgă şi se presară deasupra la final.

Salată cu friptură

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de gasca cu salata verde

Friptura de gasca cu salata verde 

Friptura de gasca cu salata verde din: pulpe de gasca, bere, usturoi, miere, piper, sare. Ingrediente: 2 pulpe de gasca 1/2 l bere 2 catei de usturoi 2 linguri miere piper macinat sare   Mod de preparare: Speli pulpele de gâscă, le presari cu piper şi sare şi le laşi în bere timp de 12 ore, […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Friptura doar cu salata se mananca, asta ca sa stii si tu 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.