Salata de fructe cu cascaval din: pepene galebn, caise, capsuni, zmeura, papadie, cascaval afumat, ulei de nuci, nuci de cju, lamaie, zahar si busuioc tocat.
Ingrediente:
1 pepene galben
4 caise
500 g capsuni
250 g zmeura
100 g papadie
250 g cascaval afumat
3 linguri ulei de nuci
60 g nuci de caju
1 lamaie
2 lingurite zahar
2 linguri busuioc tocat
Mod de preparare:
Se taie jumatati pepenele, se scot samburii, apoi pepenele se taie felii, pe urma bucati.
Se spala caisele, se taie jumatati si se scot samburii. Se curata capsunile si se taie bucati. Se curata zmeura.
Se spala papadia, se lasa sa se scurga si se taie. Se decojeste casvavalul si se taie felii.
Toate ingredientele de salata se repartizeaza pe farfurii.
Se incalzeste usor intr-o tigaie uleiul de nuci si se prajesc inauntru incet nuci de caju.
Se spala lamaie cu apa fierbinte si se sterge. Se rade coaja si se stoarce sucul; amabele se adauga in tigie; se adauga zahar si busuioc.
Salata se serveste acompaniata eventual de o paine bagheta crocanta.
Mic-dejun cu salata de fructe din: mere, pere, piersici, nuci, stafide, banane, miere. Ingrediente: 4 mere 4 pere 8 piersici 8 nuci mărunţite 50 g stafide 2 banane 2 linguriţe miere Mod de preparare: Merele, perele şi piersicile se curăţă de cotor şi se taie cubuleţe mici sau se dau pe răzătoarea mare. Bananele se curăţă […]
Salata de fructe cu cocos din: mere, portocala, banana, iaurt, miere, scortisoara, fulgi de cocos. Ingrediente: 2 mere 1 portocala 1 banana 200 g iaurt 2 linguri miere 1 varf cutit de scortisoara 1 lingura fulgi de cocos Mod de preparare: Speli marul si il tai cuburi. Decojesti banana si o tai rondele. Apoi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.