Tempura de legume si fructe de mare din: faina, ou, apa rece, sare, ulei vegetal, legume, fructe de mare. Tempura este o delicioasă și populară tehnică de gătit din bucătăria japoneză, care implică prăjirea în ulei a diferitelor tipuri de alimente învelite într-un aluat subțire și crocant. Această tehnică de prăjire este adesea folosită pentru […]
Salata cu fructe de mare si legume – reteta delicioasa
PrinteazaSalata cu fructe de mare si legume – reteta delicioasa din: conserve cu salată de fructe de mare, morcov, ceapă roşie, fasole cannelloni, măsline verzi, frunze de salată, pătrunjel verde, piper boabe, usturoi (facultativ), ulei de măsline.
Ingrediente:
- 2 cutii cu salată de fructe de mare 150 g
- 1 morcov
- 1 ceapă roşie
- 1 cutie cu fasole cannelloni
- 50 g măsline verzi
- frunze de salată
- 1 lămâie pătrunjel verde
- piper boabe
- 1 căţel de usturoi (facultativ)
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Pune salata de fructe de mare într-un castron. Taie morcovul fâşii subţiri (ca nişte spaghete) şi julien ceapa roşie
. Pune-le în castron, împreună cu fasolea scursă.
Prepară un sos vinegretă din usturoiul pisat (facultativ), două linguri cu ulei de măsline, una cu zeamă de lămâie, câteva boabe de pipej. Agită-l bine şi lasă-l cât să se întrepătrundă aromele.
Pune în salată măslinele, frunze de pătrunjel verde tocat şi de salată şi toarnă sosul vinegretă.
Amestecă uşor şi serveşte-o după câteva minute, ca antreu.
Salata cu fructe de mare si legume – reteta delicioasa
Pofta buna!
Tempura de legume si fructe de mare
Reteta zilei: Retete cu fructe de mare
Fructele de mare reprezintă o varietate de animale marine comestibile, bogate în proteine, vitamine și minerale. Acestea includ crustacee (cum ar fi creveții, crabi, homarii și langustele), moluște (cum ar fi scoicile, midii și stridiile) și cephalopode (cum ar fi caracatițele și calamarii). Fructele de mare sunt apreciate în bucătăria internațională pentru gustul lor distinctiv […]
Pofta buna!